La Demosfacia española se reafirma en su doctrina del Apartheid: El Supremo veta la inscripción de Sortu en el registro de partidos

Sólo dos votos inclinaron la balanza hacia la no legalización de Sortu. La discusión de los magistrados de la Sala del 61 del Tribunal Supremo se zanjó con nueve votos a favor y siete en contra de la inscripción de la nueva formación independentista en el registro de partidos, según revela "El País".

1 comentario:

Anónimo dijo...

La policia local ha desallotjat aquesta matinada a un grup de joves que acampava a la plaça de la Vila de Gràcia - davant de la seu del Districte- per protestar contra el procés de privatització de l’equipament. El jovent gracienc ha entregat al Districte 2900 signatures de suport al Projecte de gestió veïnal del Casal -que van donar a conèixer en un acte obert al barri el passat mes de novembre- juntament amb una carta exigint al govern municipal la fi del procés de privatització i l’obertura d’un espai de negociació amb possibilitats reals de diàleg que dugui a una gestió de l’equipament per part de les diferents entitats del teixit associatiu del barri. Hi participaven les entitats de la Plataforma –formada per set agrupaments escoltes i esplais del barri, l’Assemblea de Joves i l’Ateneu Popular de Vallcarca que pretenien que l'acampada dures fins dijous al vespre.

La plataforma que compta amb el suport de diferents entitats històriques del barri s'ha queixat de la violència en el desallotjament. El portaveu de la plataforma, Gerard Solís, ha criticat que davant d'aquest problema l'Ajuntament cedeixi a una empresa privada ,Iniciatives i Programes S.L, 440.000 euros per a gestionar el casal, donant l'esquena a una reivindicació de fa 15 anys.

El Gran Paria de Titulares en la Red

El Gran Paria de Titulares en la Red

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA