El govern està decidit a que el pes de la seva crisi caigui exclusivament sobre les nostres espatlles.


· Retallades i congelació de sous i pensions

· Retallades en la despesa social i pujada d’impostos i tarifes

· Privatització de l’ensenyament i la sanitat

· Retallades dels drets laborals i endarreriment de l’edat de jubilació

· Criminalització de la resistència i la rebel·lia

· Criminalització de la vaga

TV3 condemna i acusa de terrorisme els cinc herois cubans


El telenotícies de TV3 i del 3/24 han sentenciat avui els "5 herois" cubans empresonats als Estat Units: la televisió catalana ha acusat per compte propi de "terrorisme" els cinc reus cubans. Els cubans acusats i condemnats als EEUU d'espionatge, que a Cuba són coneguts com els "Cinco héroes antiterroristas", han rebut el tractament de "terroristes" al telenotícies. La notíca s'està repetint des del migdia per diversos presentadors del telenotícies, en què s'afirmma textualment que "[Castro] també ha exigit a Washington la posada en llibertat dels anomenats cinco héroes, que compleixen condemna als Estats Units per delictes d'espionatge i terrorisme."

Els cinc cubans presos als Estats Units, coneguts a Cuba amb el nom dels Cinc herois antiterroristes i a Miami com Els cinc espies, són un grup de tres ciutadans cubans i dos d'americans que treballaven al servei del sistema d'intel.igència de la República de Cuba, que vigilaven les organitzacions anticastristes del sud de Florida per evitar els atemptats contra Cuba. Els Cinc herois van ser arrestats per l'FBI i sentenciats per espionatge i conspiració amb sentències entre els 15 anys de presó a la cadena perpètua.

La notícia de TV3 i del 3/24 ha vulnerat de nou el codi deontològic dels periodistes, ja que ha difós per compte propi unes acusacions amb una clara intenció criminalitzadora dels cinc empresonats cubans. Un tractament periodístic molt diferent del que la televisió catalana va dedicar als als "dissidents" cubans empresonats i deportats recentment.

El Gran Paria de Titulares en la Red

El Gran Paria de Titulares en la Red

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA