Las últimas detenciones, un obstaculo más para la paz en Euskal Herria

Las nuevas detenciones de jóvenes independentistas y letrados vascos, es un nuevo obstáculo impuesto por el gobierno español para evitar la paz en el país vasco.llegeix

Mas quitará el código ético de los mossos d'esquadra

El futur president a el parlament català va mostrar ahir una de les seves pitjors cares, va deixar ben clar (a part de la seva proposta totalment liberal i la seva menysprear cap als treballadors) que el codi ètic que ja de poc servia per la impunitat amb què picaven els mossos les manifestacions, fora totalment eradicat.

Alguns diran, bé que més dóna, si ho mossos poden campar al seu aire igualment. Bé aquest codi que en el cas de totes les policies van implícites en el seu jurament, mostrava un intent de que la policia catalana no abusarà de poder, i si ho fes es pogués treure la màscara de l'atacador.

Els mossos mostraven la seva cara més dura quan manava ICV-EUiA? Doncs ja veureu nano! Sense aquest codi ètic dels mossos podran campar per totes les ciutats mostrant la seva impunitat i el seu poder a base d'osties, les passarem molt putes camarades ..

Captain Beefheart I'm Gonna Booglarize You Baby Beat Club

Don Van Vliet January 15, 1941 – December 17, 2010

va ser un músic i artista visual més conegut pel nom artístic de Captain Beefheart. El seu treball musical es va dur a terme amb un grup de rotació de músics que va anomenar The Magic Band, actiu entre 1965 i 1982, amb qui va gravar 12 àlbums d'estudi. Conegut per la seva potent veu, amb la seva àmplia gamma, Van Vliet també va jugar l'harmònica, saxòfon i altres nombrosos instruments de vent. La seva música barreja rock, blues i la psicodèlia amb el free jazz, avant-garde i la composició experimental contemporània.

El Gran Paria de Titulares en la Red

El Gran Paria de Titulares en la Red

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA