Pirata, Anticapitalistes i Escons en Blanc no es podran presentar arreu dels Països Catalans

Diverses candidatures de partits que aspiraven a presentar-se a les eleccions del 20 de novembre han estat descartades per les juntes electorals. Arran de la reforma de la llei, que obligava als partits sense representació a presentar el 0,1% de signatures del cens com a aval, desenes de partits van emprendre la recollida de signatures que la setmana passada es va donar per finalitzada. Un cop fet el recompte i comprovat el nombre d'avals, les juntes electorals han deixat sense proclamar algunes candidatures, tal com publica avui el BOE (pdf).

És el cas, per exemple, del Partido Pirata a la circumscripció de Castelló, on li han faltat algunes signatures per arribar al món. En canvi, Pirates de Catalunya es podrà presentar a les quatre circumscripcions del Principat. També serà present a tot el Principat la candidatura dels Anticapitalistes, tot i que no han aconseguit els avals necessaris per presentar-se a les Illes. Sí que els han aconseguit Escons en Blanc, que es podran presentar a les Illes i a les quatre circumscripcions del Principat però que han quedat fora de la de València.

Per la seva banda, Compromís-Q sí que ha aconseguit els avals per presentar-se a les tres circumscripcions del País Valencià.

La candidatura per València i Alacant del Partit del Moviment Ciutadà del 15-M, del qual el moviment dels indignats ja es va desmarcar, també ha estat descartada per les respectives juntes electorals.

El Gran Paria de Titulares en la Red

El Gran Paria de Titulares en la Red

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA