La biografía oculta de los Obama: una familia al servicio de la CIA

El periodista de investigación Wayne Madsen ha logrado compilar varios archivos de la CIA que demuestran los vínculos de esa agencia de espionaje con instituciones y personas estrechamente ligadas a Barack Obama, así como a sus padres, su abuela y su abuelo. La primera parte de este trabajo subraya la participación de Barack Obama padre en las acciones de la CIA en Kenia, operaciones destinadas a obstaculizar que el comunismo ganara terreno en ese país gracias a la influencia de China y de la Unión Soviética en los medios estudiantiles. Las operaciones de la CIA en Kenia tenían también como objetivo evitar el surgimiento de líderes africanos Leer

L'Audiència Nacional prohibeix la manifestació de la Diada per la llibertat de les preses


Seguint amb la política de prohibició d'actes d'homenatge o benvinguda a presos i preses polítiques catalanes, l'Audiència Nacional espanyola ha prohibit la tradicional manifestació que se celebra cada any a Barcelona coincidint amb la Diada Nacional per tal de demanar la llibertat dels presos i preses polítiques catalanes.
El jutge de l'òrgan, Ismael Moreno, creu que l'acte podria suposar un delicte d'enaltiment del terrorisme. La concentració, convocada pel col·lectiu de suport a presos i preses polítiques Rescat, estava prevista per a demà a la una del migdia al passeig del Born de Barcelona.

Novament, ha estat la fiscalia de l'Audiència Nacional espanyola qui va demanar a l'alt tribunal que investigués l'acte. En la interlocutòria, Moreno argumenta que la prohibició s'ha fet efectiva per evitar "l'alteració de la pau social". El magistrat insta els cossos policials espanyol i català a impedir la celebració d'aquest acte.

El passat mes d'agost, l'Audiència Nacional ja va prohibir l'acte de benvinguda a Laura Riera, alliberada després de nou anys a la presó, que s'havia de dur a terme en el marc de les Festes de Gràcia, així com el brindis per les preses que se celebra cada any a les Festes Alternatives de Sants. A Gràcia, els Mossos d'Esquadra van impedir la lectura d'un comunicat de desconvocatòria de l'acte, cosa que va donar com a resultat un detingut.

El Gran Paria de Titulares en la Red

El Gran Paria de Titulares en la Red

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA