10 raons per sortir al carrer el 1r de Maig de 2012


1. Per la defensa dels drets socials i laborals: Perquè els nostres drets no es negocien, s'exerceixen i es defensen. Diem no a la reforma laboral i sí a les polítiques actives d'ocupació reals i de qualitat.

2. Per la defensa dels drets nacionals: demanem la plena sobirania nacional i econòmica. Prou d'espolis i d'intervencions alienes.

3. Contra la dictadura del capital: els governs febles i mancats de lideratge es sotmeten a la dictadura dels mercats i són incapaços de sortir-se'n.

4. Contra les retallades: Per mantenir l'estat del benestar i uns serveis públics de qualitat. L'educació i la sanitat són drets i no negocis.

5. Perquè la crisi l'ha de pagar qui l'ha provocat: bancs i mercats han d'assumir les seves responsabilitats i així mateix els polítics que han permès aquesta situació.

6. Per un sindicalisme combatiu, nacional i alternatiu al sindicalisme pactista amb el sistema que només es preocupa de les seves prebendes.

7. Per una redistribució de la riquesa: contra l'espoli fiscal de les rendes del treball demanem una major contribució de les rendes del capital.

8. Per un sistema més just i sostenible: el capitalisme neoliberal només ha portat més pobresa per a molts alhora que només uns pocs s'han enriquit moltíssim.

9. Perquè la lluita, la confrontació i la mobilització són l'únic camí per canviar les coses. L'1 de maig fem sentir la nostra veu.

10. Perquè tenim un deure històric: hem de defensar el que ha costat tants anys de lluita i sang. No pot ser que ara, uns quants cretins ens diguin que hem d'anar cap enrere.

El Gran Paria de Titulares en la Red

El Gran Paria de Titulares en la Red

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA