Barcelona: CCOO intenta expulsar a CGT del confederal (Via Laietana) violentamente y cortando luz y agua


Continua el setge a la nostra organització.

Aquest matí 1 de Juliol, s’ha donat un pas més en el setge a la nostra organització per tal que abandonem un patrimoni sindical que ens va ser assignat en el seu moment i que, lluny de consolidar-se i ampliar-se, ens està essent espoliat.

CCOO ha decidit tallar el subministrament elèctric i d’aigües a la planta 9 de l’edifici de via Laietana. Com ja sabeu, des de la ocupació que va fer la federació local de Barcelona als locals d’UGT, la planta 8 està tapiada com també esta tapiat el quadre elèctric i de subministrament d’aigües i electricitat. El nostre sindicat porta setmanes intentant accedir a aquests quadres supeditats a la "bona fe" de Comissions ja que ells son el únics que hi tenen accés.

Al local confederal s’estava portant a terme una conferència de delegats on assistien 200 persones que malgrat tot s'està celebrant.

L’acció, més pròpia d’una assetjador que d’un sindicat que es diu seriós i majoritari, ha estat en tot moment protegida per una furgoneta dels antiavalots dels mossos d’esquadra, i s’enquadra en una campanya que ja fa anys que es duu a terme amb l’intenció de fer fora la CGT, no només de la planta 9, sino de tot l’edifici.

Després del trasllat més que sospitós d’UGT a l’edifici de la rambla del Raval, CCOO ha decidit que voenl l’edifici per a ells sols.

El ministeri de treball juga les seves cartes i ja fa temps que autoritzà que el sindicat pogués utilitzar el vestíbul que pertanyia a UGT i CGT, en un intent clar de tornar favors a un sindicat que els hi es molt afí.

Secretaria de Comunicació de CGT Catalunya

La CGT nos defenderemos y no permitiremos que CCOO siga con su vorágine expansionista. CCOO sigue sin cumplir la legislación contra incendios y las recomendaciones que sobre seguridad le han dado tanto bomberos como Ministerio.

El Gran Paria de Titulares en la Red

El Gran Paria de Titulares en la Red

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA