Burguesías nacionales socias voluntarias del capital financiero internacional, ¿Y los trabajadores divididos?


Si el capital financer es un. Únic i internacional, perquè la classe obrera no és una sola classe treballadora europea?

Perquè no mirar més enllà dels límits limitats en que ens han enclaustrat?

Europa obrera y revolucionària, ho serà nomès si els treballors s’uneixen.

Perquè no posar-se d’acord sense timedeses i anar cap a la construccion d’una tercera internacional obrera i socialista.
No hi han burgesies nacionals, estan totes voluntàriamente al·liades al capital financer internacional, no poden haver classes obreres nacionals disperses contra l’unitat del poder burgés.
Si Lenin i Marx van ser visionaris per tenir aquest punt de vista que tampoc està ara antiquat, serà la persona qui ho esmenti, qui l’ho impulsi; qui estigui al capdavant i encertadament.

La lluita de classes és el motor de la história, l’história no esperarà que hagi partits revolucionaris en condicions per dirigir abans d'esclatar, i serà responsabilitat dels que ens auto anomenem revolucionaris, si veient-lo, no ens posem a treballar per construir aquesta eina que ha de sorprendre’ls i esclatar-les-hi a la cara dels burgesos financers internacionals.

Hi ha experiencia, la classe obrera europea va ser el basament del moviment socialista internacional, però es va desviar acceptant el model del capitalismo menys salvatge , amb el vist i plau dels partis sotmesos a Moscou, però encara hi era l’Unió Soviética, i els capitalistas van haver d’acceptar-lo.

Ara es senten per sobre de tot, i la classe obrera sense direcció política, sense exemples a seguir perque va caure l’Unió de Republiques Socialistas Soviètiques, sense una internacional dels treballadors, la classe obrera està orfa de lideratge, i caurem en la traició els que ho sabem i no fem res per, coma mínim, intentar avançar en aquest sentit.

Per una Europa obrera, revolucionaria.....................

No hay comentarios:

El Gran Paria de Titulares en la Red

El Gran Paria de Titulares en la Red

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA

LA REVOLUCION SI SERA TELEVISADA